neděle 4. února 2018

Setkání s Martinem Klimešem


V pátek 2.února 2018 byly prázdniny. Přesto jsme se domluvili, že se všichni z našeho oddílu se sejdeme v Horních Studénkách na besedu s Martínkem Klimešem, který s námi byl na podzim v  Pekle :-) u Hlinska.
Marťa potřeboval sehnat před Vánocemi spoustu peněz na to ,aby mohl odletět do Pekingu k uznávanému mistrovi, který by mu mohl stanovit diagnózu. O sbírku peněz se postaraly především vedoucí, kteří rozpoutali několikadenní šílenství všude kolem sebe, ale především ve firmě Klein-automotive ve Štítech. Za podporu všech DĚKUJEME!



Studyňáci na plese ve Studýnkách prodaly kalendře a výtěžek věnovali Martínkovi. My jsme mu dovezli malou pozornost v podobě Rubikové kostky a dvoje karty, aby mohl trénovat ruce a při dalším setkání si třeba nějaké ty karty zahrajeme :-)


Povídání o daleké cestě, ,,ÚSPĚŠNÉ CESTĚ" bylo moc pozitivní a ticho v místnosti na obecním úřadě naznačovalo, že i ti nejmenší vše vnímají velice pozorně.

Děkujeme panu starostovi z Horních Studének za prostory a občerstvení, děkujeme rodičům Martínka Klimeše, kteří přijeli, vyprávěli a ochotně odpovídali na dotazy



Beseda se protáhla trošku déle než jsme mysleli, ale nikomu to nevadilo (snad ani rodičům dětí:-) )


Celý oddíl HLEDAČI ŠTÍTY Martínkovi přeje mnoho pozitivní energie, kterou nyní nabral a těšíme se na další setkání, na které Martin přijde třeba po svých:-)  ( to bychom si VŠICHNI moc přáli.....)

Žádné komentáře:

Okomentovat